Eftir åpner Skandinavias første bruktbutikk på Oslo lufthavn

Vintagebutikken Eftir går sammen med Avinor. – Dette er et av de mest spennende tilskuddene på Oslo lufthavn i år, sier Glenn Marius Sørgård, kommersiell sjef på Oslo lufthavn.
Eftir åpnet 17. april. Her ved CEO og gründere i Eftir, Cecilie O. Nielsen og Nina Lohk, samt Lill Sønsteng og Gro Kotte i Avinors kommersielle avdeling. | Foto: Avinor
Eftir åpnet 17. april. Her ved CEO og gründere i Eftir, Cecilie O. Nielsen og Nina Lohk, samt Lill Sønsteng og Gro Kotte i Avinors kommersielle avdeling. | Foto: Avinor

Konseptbutikken Eftir, som satser på vintage og second hand innen klær, mote og interiør, etableres i dag den 17. april på Oslo lufthavn med pop up-butikk i utenlandsterminalen.

Det betyr at Oslo lufthavn, som første flyplassen i Skandinavia, får en egen vintagebutikk på terminalen.

­– Second hand og vintage er både en trend i tiden, og et viktig miljøbidrag. Ikke minst har Eftir et sortiment vi tror vil treffe mange norske og internasjonale reisende. Dette er et av de mest spennende tilskuddene på Oslo lufthavn i år, og vi har stor tro på konseptet, sier Glenn Marius Sørgård, kommersiell sjef på Oslo lufthavn, i en pressemelding.

Eftir lover blant annet varer fra Dior, Chanel, og Dolce Gabbana.

– Hos Eftir på Oslo lufthavn vil du finne et nøye kuratert utvalg av vintage og ombruk for både herre, dame og unisex innen store anerkjente motehus, sier Cecilie Ova Nielsen, administrerende direktør i Eftir.

Utsalget til Eftir skal i første omgang testes i tre måneder gjennom sommeren på Oslo lufthavn, men målet er et permanent tilbud på flyplassen, forteller Nielsen.

Meld deg på HandelsWatch nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også