Inngår nytt, nordisk helsekostsamarbeid

Tre helsekostkjeder og to grossister inngår samarbeid på tvers av land innen helse- og velværebransjen.
SAMARBEID: Ronny Sandvik Eier og CEO, Goodlife Norge/Kinsarvik Naturkost & Rani Malk VD, Hälsokraft AB / MyCare Nordic AB har inngått en samarbeidsavtale. | Foto: PR
SAMARBEID: Ronny Sandvik Eier og CEO, Goodlife Norge/Kinsarvik Naturkost & Rani Malk VD, Hälsokraft AB / MyCare Nordic AB har inngått en samarbeidsavtale. | Foto: PR

Selskapene det gjelder, er Goodlife Norge, MyCare, Kinsarvik Naturkost, Hälsokraft og Helsemin, skriver selskapene i en pressemelding.

– Vi er svært glade for å kunngjøre dette spennende samarbeidet som vil bringe sammen noen av de beste aktørene innen helse- og velværeindustrien i Norden, sier Rani Malk, administrerende direktør for MyCare Sverige.

Samarbeid og innovasjon

Hensikten med samarbeidet er å styrke sin tilstedeværelse i regionen, fremme innovasjon og tilby et bredere utvalg av helseprodukter, kosttilskudd samt sunn og bærekraftig mat, skriver de.

Partnerskapet skal kombinerer selskapenes merkevarer, ekspertise og ressurser på tvers av de nordiske landene. De ønsker å utnytte hverandres kompetanse og kapasitet, slik at de kan tilby et utvidet og mer mangfoldig produktsortiment av høy kvalitet innen helse og velvære.

– Dette partnerskapet representerer en unik mulighet til å kombinere vår ekspertise og styrke våre tilbud til kunder i hele Norden, sier Ronny Sandvik til , eier og CEO for Kinsarvik Naturkost (GoodLife) Norge.

Kjernen i samarbeidet er en felles visjon om å bli markedsledende innen sine respektive områder, samtidig som man leverer eksepsjonell kundeservice og produkter av høyeste kvalitet, skriver de i pressemeldingen.

Norsk, svensk og dansk

MyCare Nordic er en av Sveriges ledende grossistvirksomheter innen kosttilskudd, helsekost og naturlig skjønnhet. De leverer produkter til over 300 forhandlere i Sverige. 

Hälsokraft er en svensk helsekostkjede, som ble startet i 1993. Kjeden har rundt 60 helsekostbutikker fra Kiruna i nord til Ystad i sør, som eies og drives av sine forhandlere. 

Helsemin er et dansk helsekostfirma som har eksistert i mer enn 25 år.

Norske GoodLife Norge er en ledende grossist innen helsekost. Selskapet har et omfattende utvalg av helsekostprodukter.

Kinsarvik Naturkost er en familieeid norsk helsekostkjede bestående av 50 butikker, der ni av butikkene er egeneide. Den første butikken ble åpnet i Bergen Sentrum i 1928, hvor det ble solgt frukt og grønnsaker fra familiegården i Kinsarvik, Hardanger. Helsekostkjeden har også nettbutikk med omtrent 6000 produkter.

Meld deg på HandelsWatch nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også