Forlater Gant for å bli digital markedssjef i Swims

Anniken Berg Akselsen er ny digital markedssjef i Swims. – Et merke jeg har fulgt lenge og er stolt av å få bli en del av, sier hun.
NY DIGITAL MARKEDSSJEF: Anniken Berg Akselsen er ny digital markedssjef i Swims. | Foto: Swims
NY DIGITAL MARKEDSSJEF: Anniken Berg Akselsen er ny digital markedssjef i Swims. | Foto: Swims

Siden 2016 har Anniken Berg Akselsen hatt rollen som head of customer service, marketer og content coordinator for gant.no, og hun har lang erfaring fra retail og ecommerce, heter det i en pressemelding fra Swims. De siste årene har hun vært ansvarlig for alt av innhold på nettsiden, produktinformasjon og SEO-optimalisering.

Men nå skifter hun altså til Swims, noe som Kom24 omtalte først.

– Jeg gleder meg utrolig mye til å starte i Swims, et merke jeg har fulgt lenge og er stolt av å få bli en del av, sier Akselsen i pressemeldingen.

– Jeg ser frem til å få brukt kompetansen jeg har opparbeidet meg i Gant, og få ansvaret for markedsføringen for et kvalitetsmerke med høye forventninger fra kundene. Fokuset mitt vil være å skape en markedsføringsstrategi som vil styrke den digitale opplevelsen, både i Norge og internasjonalt.

Swims melder også at de ansetter en ny driftssjef, Marius Sverdrup Mår, som de siste årene jobbet som supply chain manager i DB med ansvaret for verdikjeden globalt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå