Nytt samarbeid skal gjøre frakt enklere for 1600 nettbutikker

Netthandelsplattformen Mystore inngår et strategisk samarbeid med logistikkselskapet Profrakt. Dermed kan 1600 nettbutikker få samme fraktløsning.
Lars Jacobsen, administrerende direktør i Mystore. | Foto: Mystore
Lars Jacobsen, administrerende direktør i Mystore. | Foto: Mystore

– Vi er veldig stolte over å annonsere dette viktige samarbeidet med Mystore. Frakt for nettbutikker skal være enkelt, og nå blir det potensielt enklere enn noen gang for de 1600 nettbutikkene i Mystores portefølje, sier administrerende direktør Alf Kristian Amundsen i Profrakt i en pressemelding.

Mystore omsatte for over 125 millioner kroner i 2022, og over 1600 nettbutikker fra hele landet bruker selskapets plattform.

Nå får alle disse muligheten til å bytte over til Profrakt, en tjeneste fra Logistikkgruppen AS som håndterer det tekniske rundt frakt og logistikk for nettbutikker.

– Avtalen med Profrakt markerer et paradigmeskifte for våre kunder. Alt det tekniske er klart og implementert, og vi kan nå tilby våre 1600 nettbutikker markedets enkleste fraktløsning. Ikke bare er forholdene lagt til rette for at de skal kunne spare penger, men også få frigjort kapasitet til å konsentrere seg om det de kan best – å drive butikk, sier Lars Jacobsen, administrerende direktør i Mystore, i samme pressemelding.

Logistikkselskapet bak Profrakt gjorde et godt fjorår da de mer enn tidoblet omsetningen i løpet av 2022. Omsetningen endte på nesten 50 millioner kroner. Nå uttaler selskapet selv at de ønsker å doble i 2023, med en topplinje på over 100 millioner kroner.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også