Milepæl for Posten Bring – håndterte over 100 millioner pakker på ett år

For første gang håndterte Posten Bring over 100 millioner pakker på ett år.
Tone Wille, konsernsjef i Posten Bring.
Tone Wille, konsernsjef i Posten Bring.

Fredag presenterte Posten Bring tallene for fjerde kvartal, men også for helåret 2023.

I 2023 endte konsernets omsetning på 24,4 milliarder kroner, en økning på 965 millioner kroner sammenlignet med 2022. Omsetningen for fjerde kvartal endte på 6,7 milliarder kroner, opp fra 6,4 milliarder kroner sammenlignet med samme periode året før.

Justert driftsresultat for 2023 ble 716 millioner kroner, en økning på 310 millioner kroner mot 2022. Justert driftsresultat for fjerde kvartal endte på 214 millioner kroner, opp fra 16 millioner kroner i samme periode året før.

Videre opplyser Posten Bring at en rekke tiltak og kostnadstilpasninger er gjennomført for å holde kostnadsutviklingen nede.

Og så melder de: «Pakker fra netthandelen økte med 8,4 prosent i 2023 og for første gang i konsernets historie ble det i 2023 håndtert over 100 millioner pakker på et år».

– 2023 har vært preget av markedsuro, høy inflasjon og økte renter, noe som har dempet forbruket. Likevel har vi lyktes med god vekst, spesielt innen pakker fra netthandel, og kan vise til økte inntekter og bedre resultat enn året før, sier Tone Wille, konsernsjef i Posten Bring.

Meld deg på HandelsWatch nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også