Raskt voksende Tools kjøper opp selskap

Tools sin eier Alligo AB har undertegnet avtale om å kjøpe 100 prosent av aksjene i det norske selskapet Workwear AS. 
Workwear i Oslo ligger på Ryen, ikke langt fra E6. | Foto: Google Street View
Workwear i Oslo ligger på Ryen, ikke langt fra E6. | Foto: Google Street View

Dette bekrefter Tools i en pressemelding tirsdag. Selskapet Workwear har butikker i Oslo og Gjøvik, og selger arbeidsklær og personlig verneutstyr. Workwear AS omsetter for ca. 27 millioner årlig og har 9 ansatte.

– Med Tools som eier kan vi tilby nåværende og nye kunder et bredere utvalg samt utvikle vår virksomhet. Det gir oss også gode forutsetninger for fortsatt lønnsom vekst, sier Per Roger Granvoll, som er administrerende direktør i Workwear AS.

Tools har hatt raskt vekst i Norge etter pandemiåret 2020, og doblet omsetningen fra 2020 til 2022. Tools omsetter i dag for over 2 milliarder kroner i Norge, og anser Workwear som et godt tilskudd.

– Workwear er et selskap med et sterkt varemerke i Oslo og omegn. Deres erfaring og kompetente medarbeidere kommer til å styrke Tools i Norge, sier Johnny Berg, som er konstituert landssjef i Norge.

De tre hovedmarkedene til Alligo i Sverige, Norge og Finland genererer en samlet omsetning på rundt 60 milliarder svenske kroner per år. Kundene er en blanding av små og mellomstore bedrifter, store industribedrifter og offentlig sektor.

– Veldrevne virksomheter med sterkt lokalt nærvær, som Workwear, passer godt inn i Alligos oppkjøpsstrategi og kommer til å styrke vår posisjon i Oslo-området, sier Clein Ullenvik, konsernsjef i Alligo.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også