Daglig leder forlater Bergans etter 17 år

Jan Tore Jensen har 17 års fartstid i Bergans, hvor han de siste fem årene har hatt stillingen som daglig leder. Nå forlater han selskapet.
FORLATER BERGANS: Jan Tore Jensen går av som leder av Bergans. | Foto: Bergans
FORLATER BERGANS: Jan Tore Jensen går av som leder av Bergans. | Foto: Bergans

I en pressemelding, gjengitt av Sportsbransjen, er styret i Bergans Fritid AS og Jensen enige om at Jensen fratrer senest innen utgangen av februar 2024.

– Jeg er stolt av å kunne si at jeg sammen med dyktige og engasjerte medarbeidere har vært med på å ta Bergans dit selskapet er i dag. Det har vært både morsomt, givende og lærerikt. Det er imidlertid en tid for alt, og jeg har sammen med styret i selskapet kommet til at det nå er på tide å slippe nye krefter og ideer til, sier Jensen ifølge pressemeldingen.

Høsten 2021 ble Bergans overtatt av Sport Holding AS.

– Vi ønsker å takke Jan Tore for å ha satt tydelige spor og for hans innsats for å bygge Bergans både som merkevare og selskap gjennom mange år, og til å være med på å omstrukturere selskapet. Bergans som merkevare har en unik posisjon blant norske forbrukere som vi skal forvalte og videreutvikle – en oppgave vi tar på største alvor, sier konsernsjef Ole-Henrik Skirstad i Sport Holding i samme pressemelding.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også