Chillout kobler de fysiske butikkene tettere på nettbutikken

Butikkjeden Chillout har inngått et partnerskap med Flow Solutions og Profrakt for å utvikle en ny handelsplattform.
Jarle Moberg i Chillout AS og Alf Kristian Amundsen i Profrakt. | Foto: Chillout / Flow Solutions
Jarle Moberg i Chillout AS og Alf Kristian Amundsen i Profrakt. | Foto: Chillout / Flow Solutions

– Chillout har vært på jakt etter en rask og effektiv løsning som reduserer behovet for manuelt arbeid. I tillegg har det vært et ønske om å koble de fysiske butikkene tettere på nettbutikken, forteller Jarle Moberg, daglig leder i Chillout AS, i en pressemelding.

Partnerskapet har som formål å utvikle en ny handelsplattform. Gjennom den nye løsningen – i partnerskap med Profrakt og Flow Solutions – integreres nettbutikken og fysiske butikker.

Chillout er en spesialbutikk innen reise og friluftsliv. Selskapet åpnet sin første nisjebutikk i Bergen i 2007, med reiseutstyr, bokhandel og kafé. Siden den gang har Chillout utviklet seg til å bli en butikkjede med fire fysiske butikker, i tillegg til nettbutikk.

Nå gjør kjeden grep for å rigge for videre vekst og mer effektiv vareflyt.

– Funksjoner som Klikk&Hent er i dag en selvfølge og støttes fullt ut, men med den nye løsningen i kombinasjon med Profrakt vil Chillout også blant annet kunne sende varer fra butikkene og rett hjem til kundene, uten å måtte sjonglere innom mange forskjellige systemer, forteller Roy-Andre Tollefsen, leder for produktutvikling i Flow Solutions.

Den nye løsningen gir kundene med andre ord mulighet til å få varer levert hjem, dersom man besøker en Chillout-butikk som ikke har varen man er på jakt etter.

– For Chillout sin del bidrar Profrakt med å kunne tilby faste fraktpriser på varer og økt forutsigbarheten for kundene, uavhengig av om de handler i butikk eller på nett, sier Alf Kristian Amundsen, administrerende direktør i Profrakt.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også