Sakshaug kjøper tre Intersport-butikker

Mange Intersport-butikker er blitt til Anton Sport, mens Intersport i stedet rendyrkes som lokaleide butikker. Nå er tre butikker blitt solgt.
Foto: Daniel Maurer/ap/ritzau Scanpix
Foto: Daniel Maurer/ap/ritzau Scanpix

Sport1, Intersport og Anton Sport som alle eies av Sport Holdning-konsernet, har i nyere tid gått gjennom en omstrukturering og rendyrking av sine konsepter. 

Nå er det klart at Sakshaug Sport Holding AS har kjøpt opp tre Intersport-butikker. Dette bekrefter Erik Sakshaug til Trønder-Avisa.

– Vi holder på med sport, og har en betydelig portefølje fra før. Vi tror disse tre butikkene passer godt inn i vår struktur, og at vi har noe å tilføre for å skape god drift, sier Sakshaug, som nå har 22 sportsbutikker i sin portefølje.

Sport1-kjeden fortsetter å bestå av franchisebutikker som er eiet og drevet lokalt. Det samme gjør Intersport, mens butikker som er egeneid av Sport Holding overføres til Anton Sport eller overføres til franchisetakere. Derfor har mange Intersport-butikker blitt til Anton Sport, mens Intersport rendyrkes som lokaleide butikker. 

Det er City Syd og Lefstad i Trondheim, samt butikken i Fauske som Sakshaug har kjøpt opp.

– Nå har vi tilført mellom 65 og 70 millioner kroner i ny omsetning i systemet vårt. Det gjør at innkjøpskrafta blir litt forsterket. Men dette handler først og fremst om å gjøre seg attraktive med gode produkter og flinke fagfolk i lokalmarkedene. Det er det som avgjør hva kundene velger, sier Sakshaug også til Trønder-Avisa.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også