XXL forlater Klarna – har signert avtale med ny betalingsleverandør

Den norske sportskjeden XXL skifter betalingsløsning på det nordiske markedet. Betalingsleverandøren Walley erstatter Klarna.
Freddy Sobin, administrerende direktør og konsernsjef i XXL ASA. | Foto: Øystein Engh / HandelsWatch
Freddy Sobin, administrerende direktør og konsernsjef i XXL ASA. | Foto: Øystein Engh / HandelsWatch

Det skriver avisen Netthandel.

Svenske Walley skal hjelpe selskapet å utvikle samtlige betalingsløsninger i butikk og på nett.

– Det er i dag helt avgjørende å møte kundene med en solid omnikanalstrategi. Vi gleder oss til å implementere nettopp dette hos XXL, og demonstrere vår evne til å håndtere alle de betalingsløsningene kundene trenger, på en effektiv måte, sier Mikael Anstrin, General Manager i Walley til samme avis.

Den nye avtalen, som inkluderer alle datterselskaper i XXL, har allerede trådt i kraft og samarbeidet forventes å gå live 1. juli 2024.

XXL har totalt 86 varehus i Norden, hvorav nærmere 40 varehus er lokalisert i Norge. Med ny betalingsleverandør på plass ønsker selskapet å kunne skape en enda mer sømløs omnikanalløsning på tvers av alle kanaler.

– Vi ser fram til ikke bare å forenkle hverdagen for våre ansatte og kunder, men også tilby kundene våre en tydeligere og mer strømlinjeformet løsning, sier administrerende direktør og konsernsjef i XXL, Freddy Sobin, til Netthandel.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også