XXL inngår samarbeid med BikeFolder

De både selskapene går sammen for å «revolusjonere bransjen» – og for å bidra til en grønnere fremtid.
INNGÅR AVTALE: XXL inngår avtale med BikeFolder. F.v. Sondre Norland, gründer i Bikefolder, Dag Otto Lauritzen, investor og Carlo A. Marques, VP & Head of Workshop Services i XXL. | Foto: XXL
INNGÅR AVTALE: XXL inngår avtale med BikeFolder. F.v. Sondre Norland, gründer i Bikefolder, Dag Otto Lauritzen, investor og Carlo A. Marques, VP & Head of Workshop Services i XXL. | Foto: XXL

– Sykkelindustrien er underutviklet og superklar for modernisering. Vi mener vi sitter på en løsning som ingen andre har og som vil bidra til en helt nødvendig endring, sier Sondre Norland, gründer i BikeFolder, i en pressemelding.

BikeFolder, som drives fra Sandnes, utviklet en digital løsning som nærmest blir som et digitalt vognkort for sykler. 

Kortet registrerer deg som eier, sørger for at alle servicer blir fulgt opp, og at forsikringen er på plass. Hele sykkelens historikk samles på ett sted, noe som gjør vedlikehold og eierskap betydelig enklere, skriver selskapet i pressemeldingen.

– Målet er å profesjonalisere sykkelindustrien på samme nivå som bilindustrien. Vedlikeholdet skal bli enklere, mer tilgjengelig og mer effektivt for sykkeleiere i hele Norden, sier Norland.

Are Knutsen, ansvarlig for bærekraft og tjenester i XXL, mener samarbeidet skaper en vinn-vinn-situasjon for alle involverte.

– Dette vil ikke bare styrke våre verkstedtjenester, men også gjøre det enklere for kundene våre – og ha en veldig positiv klimaeffekt, sier Knutsen.

BikeFolder-løsningen vil gradvis implementeres i XXL-butikker med mål om full implementering i Norge, Sverige og Finland, innen slutten av 2025.

Meld deg på HandelsWatch nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også