Casall åpner sin første fysiske butikk i Norge

Om to uker åpner sportsmerket Casall dørene til ny butikk på Øvre Slottsgate i Oslo. – Norge er et av våre absolutt viktigste markeder, sier administrerende direktør Carl-Fredrik Surtevall.
FØRSTE NORGE-BUTIKKEN: Den 18. april åpner Casall sin første fysiske butikk i Norge. | Foto: Johnny Wohlin
FØRSTE NORGE-BUTIKKEN: Den 18. april åpner Casall sin første fysiske butikk i Norge. | Foto: Johnny Wohlin

Casall er leverandør av treningstøy og utstyr til flere norske sportskjeder, blant annet Anton Sport og Moniker Sport, og kundene har tidligere kunnet shoppe gjennom selskapets nettside.

HandelsWatch har tidligere omtalt at Casall skal opprette sin egen butikk i Oslo, og nå er altså datoen for butikksåpningen bestemt til den 18. april.

– Det føles fantastisk. Norge er at av våre absolutt viktigste markeder, så det er en naturlig måte for oss å ta neste skritt inn på markedet. Gjennom vår brand store, kommer vi nærmere kunden og kan gi en helhetsopplevelse av Casall som varemerke. Det er en viktig brikke i omnikanalsstrategien vår, sier Carl-Fredrik Surtevall, administrerende direktør i Casall, i en pressemelding.

Casall ble etablert i 1984, og sportsmerket selges i dag på 30 markeder over hele verden.

Casall Sport AB er en del Casallgruppen sammen med Casall Professional, leverandører av utstyr til treningssentre. Til sammen omsetter gruppen nærmere 400 millioner svenske kroner.

Meld deg på HandelsWatch nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Photo: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også