Meningsmåling kåret Meny til beste supermarked i Danmark

I en meningsmåling på nettsiden kåret B.T.s lesere kjeden til årets supermarked det siste året. Danmarks 12 største dagligvarekjeder deltok i avstemningen.
Det var kjededirektøri Meny, Richo Boss, som mottok prisen mandag. | Foto: Meny
Det var kjededirektøri Meny, Richo Boss, som mottok prisen mandag. | Foto: Meny

– Selv om vi er glade og stolte over denne prisen, kommer vi ikke til å hvile på laurbærene. Det er en tøff kamp om kundene i dagligvarehandelen, og vi vet godt at det fortsatt gjenstår mye arbeid for å både beholde kunder og vinne nye kunder, sier kjededirektør Richo Boss i en pressemelding.

Kjededirektøren ble mandag overrakt diplomet som bevis på tittelen. Det gjorde han i Meny Domus Vista i Frederiksberg.

– Det er alltid med stor spenning vi avventer kundenes dom i disse undersøkelsene, og jeg tror virkelig at kundene her erkjenner at vi hver dag gjør en stor innsats for å inspirere og tilby deilige produkter, og for vår profesjonalitet på samme tid med at vi har konkurransedyktige priser. Så en stor takk til kundene og B.T.s lesere som har stemt oss på førsteplass, sier Richo Boss, kjededirektør i Meny.

I den store merkevareundersøkelsen til Loyalty Group i høst, scoret Meny høyest blant annet når det gjaldt å ha profesjonelle ansatte. Richo Boss mener at dette også spilte en rolle i kåringen som Årets supermarked 2023.

– Våre lidenskapelige arbeidere rundt i butikkene gjør en enorm innsats hver dag for å gi kundene våre den beste servicen og tilby dem et bredt utvalg av deilige produkter. Kundene kjenner igjen dette. Så det er i stor grad deres fortjeneste at vi har vunnet denne prisen, mener han.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også