Birgit Skarstein inn i styret i Uno-X Mobility Cycling

Jens Haugland er ute av styret i Reitan Retail-eide Uno-X Mobility Cycling. Idrettsutøver Birgit Skarstein kommer inn som styremedlem.
STYREMEDLEM: Birgit Skarstein hentes inn i styret i Reitan Retail-eide Uno-X Mobility Cycling. | Foto: Reitan Retail
STYREMEDLEM: Birgit Skarstein hentes inn i styret i Reitan Retail-eide Uno-X Mobility Cycling. | Foto: Reitan Retail

Birgit Skarstein er allerede samarbeidspartner for Reitan Retail gjennom Norsk Kylling. Nå hentes hun inn til styret i selskapet for konsernets sykkelsatsing, Uno-X Mobility Cycling. Det opplyser Ole Robert Reitan på LinkedIn.

I styret sitter også Ole Robert Reitan, Emma Johansson og Vegard Kulset. 

– Jeg er veldig glad for at både Birgit, Emma og Vegar bidrar inn i styret, med sin sportslige kompetanse og virksomhetsforståelse. Sammen med den sterke sportslige ledelsen i Uno-X Mobility Cycling, lover dette godt for tiden fremover, skriver styreleder og administrerende direktør i Reitan Retail, Ole Robert Reitan.

Skarstein uttaler selv at hun gleder seg til å være med på laget som skal sette strategisk retning videre.

– Det er rått å se hva Uno-X Mobility Cycling har fått til så langt. Det er et norsk-dansk sykkeleventyr som viser hva som er mulig med solid laginnsats og en god dose mot, sier Skarstein på Reitan Retails Linkedin-profil. 

Skarstein er selv regjerende verdensmester og verdensrekordholder i roing.

Ole Robert Reitan trekker også fram Jens Haugland, som går ut av styret, og som tidligere ledet sykkellaget og var administrerende direktør i Uno-X Mobility Norge. Haugland blir ny sjef i Norsk Toppfotball.

– Jeg vil benytte anledningen til å takke Jens Haugland, for hans fantastiske bidrag til å gjøre sykkellaget vårt til det som det har blitt, skriver blant annet Reitan.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også