Wolt fortsetter ekspansjonstakten – legger til åtte nye steder

Leveringstjenesten Wolt legger til åtte nye steder på Østlandet i mars og april.
Foto: Annika Byrde / NTB
Foto: Annika Byrde / NTB

I en pressemelding skriver leveringstjenesten Wolt at totalt 30 nye byer skal på Wolt-kartet i Norge i år. Daglig leder i Wolt Norge, Elisabeth Stenersen, sier hun ønsker å nå ut til hver krik og krok i landet.

– I 2023 begynte vi å lansere Wolt på mindre steder, som blant annet Grimstad, og vi så at det fungerte veldig godt også i disse byene. Det som tidligere var et tydelig storbyfenomen, er nå også tilgjengelig på stadig flere mindre steder også. Mottagelsen vi har fått har vært over all forventning, så nå kliner vi til og satser på å tilby hurtiglevering i minst 50 byer i Norge i løpet av året. Ambisjonen er å kunne nå ut i hver krik og krok av landet, sier Elisabeth Stenersen, daglig leder i Wolt Norge.

Så langt i mars har Wolt lansert hurtiglevering på Kongsberg, Gjøvik og Raufoss, noe HandelsWatch tidligere har omtalt. Videre står Indre Østfold (Askim, Spydeberg og Mysen), Halden og Elverum for tur i april.

Med de nye byene på Wolt-kartet, leverer Wolt til 40 byer og steder i Norge. Tidligere i år har Wolt lagt Kristiansund, Stjørdal, Bryne, Klepp og Lillehammer til på kartet.

I tillegg til lokale samarbeidspartnere, samarbeider Wolt på nasjonalt plan med kjente norske og internasjonale kjeder som McDonald’s, Big Bite, Jordbærpikene, Burger King og Sabrura Sushi.

I tillegg har dagligvare og detaljhandel blitt stadig viktigere for Wolt, og flere og flere enkeltbutikker og kjeder tilbyr nå hurtiglevering gjennom selskapet.

Finske Wolt, som er basert i Helsinki, feirer tiårsjubileum i år. Tjenesten finnes i hele 27 land i Europa og Asia.

Meld deg på HandelsWatch nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også