Ny økonomidirektør i Kjell & Company

Erik Hansson er utnevnt som ny økonomidirektør i Kjell Group, eierselskapet til Kjell & Company. – Jeg er veldig stolt, sier Hansson i en kommentar.
NY ØKONOMISJEF: Erik Hansson er utnevnt som ny økonomidirektør i Kjell Group, eierselskapet til Kjell & Company. | Foto: Kjell Group
NY ØKONOMISJEF: Erik Hansson er utnevnt som ny økonomidirektør i Kjell Group, eierselskapet til Kjell & Company. | Foto: Kjell Group

Erik Hansson, som tar over rollen etter Niklas Tyrén som forlater selskapet i andre kvartal 2024, begynner i sin nye stilling senest 1. juni 2024.

– Jeg er veldig stolt over å påta meg rollen som økonomidirektør i Kjell Group. Det er et fantastisk selskap, med et sterkt varemerke i en unik nisje av markedet, sier Hansson i en pressemelding.

Andreas Rylander er administrerende direktør i Kjell Group.

– Det føles fantastisk å knytte Erik Hansson til Kjell Group og vårt team i konsernledelsen. Med Erik får vi en erfaren leder, sier Rylander.

I begynnelsen av november, i forbindelse med kvartalsrapporten, sa Rylander til HandelsWatch at Norge er selskapets viktigste vekstmarked.

– Vi vil definitivt satse på å utvide vårt butikksortiment i Norge, sa han blant annet.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også