Eplehuset åpner «unikt» konsept i Trondheim

Den 23. mai åpner Norges andre Apple Premium Partner av Eplehuset.
Åpner Apple Premium Partner. Fra venstre Account Manager i Eplehuset Niklas Sæther Brandhaug, avdelingsleder Wiktor Ødmann Moe og Account Manager Mats Dyrud. | Foto: Eplehuset
Åpner Apple Premium Partner. Fra venstre Account Manager i Eplehuset Niklas Sæther Brandhaug, avdelingsleder Wiktor Ødmann Moe og Account Manager Mats Dyrud. | Foto: Eplehuset

Den første Apple Premium Partner-butikken av Eplehuset åpnet i Oslo i mars tidligere i år.

Avdelingsleder Wiktor Ødmann Moe vil lede flaggskipsbutikken på Solsiden i Trondheim.

– Vi gleder oss til å se kundene igjen i de nyoppussede lokalene, som byr på en enda bedre opplevelse av produktene våre. Hos oss finner man alltid det nyeste fra Apple og vi tilbyr et univers som kundene liker å utforske. Samtidig er dette mer enn bare en butikkåpning, lokalene fungerer også som et samlingspunkt for byens teknologiinteresserte, sier Ødmann i en pressemelding.

Under oppussingen har Eplehuset holdt lokasjonen i Porthuset stengt, men holdt midlertidig åpent i en pop-up på hjørnet. Eplehuset Solsiden er en av selskapets største butikker. I løpet av året vil Eplehuset ha 24 fysiske butikker.

Eplehuset opplyser at de foreløpig vil være den eneste i Norge som er sertifisert som Apple Premium Partner (APP). Dette betyr at Eplehuset som selskap har oppfylt Apples høyeste nivå av salgs- og serviceautorisasjoner og Apples krav om eksponering av produkter og utdanningsnivå hos sine medarbeidere.

Meld deg på HandelsWatch nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også