Musti åpnet sin hittil største butikk på Sørlandet

Dyrebutikkjeden Musti hadde torsdag åpning på Sørlandssenteret.
Dyrebutikkjeden Musti fortsetter å satse stort i Norge. Nå har de også åpnet butikk på Sørlandssenteret i Kristiansand. | Foto: Øystein Engh
Dyrebutikkjeden Musti fortsetter å satse stort i Norge. Nå har de også åpnet butikk på Sørlandssenteret i Kristiansand. | Foto: Øystein Engh

Landets største dyrebutikkjede, Musti, åpnet sin hittil største butikk i på Sørlandet torsdag. Det er på Sørlandssenteret i Kristiansand hvor Musti flytter inn, melder Avisen Kristiansand.

Butikken rommer 750 kvadratmeter, noe også andre sørlandske medier har omtalt. Musti har også butikk i Grimstad, Lillesand, Arendal og Søgne. Butikksjefen kommer fra tilsvarende stilling i Søgne.

– Dette er noe vi har vært motivert for lenge og jeg er veldig spent. Jeg er vant til en mindre, lokal butikk, så det blir veldig spennende med noe så sentralt og med større lokale, sier den nye butikksjefen i Musti Sørlandssenteret, Ingrid E. Christiansen til Fædrelandsvennen. 

I tillegg til butikk, har den nye Musti-butikken blitt utstyrt med en spa- og velværeavdeling til dyrene. 

Etableringen på Sørlandssenteret er en del av Mustis harde satsing i Norge, som har pågått siden 2016. Musti åpner i gjennomsnitt én ny butikk i måneden, og har som mål å passere én milliard i omsetning i Norge, noe HandelsWatch tidligere har omtalt.

Musti-gruppen er finsk, og har i tillegg til Norge også etablert seg i Sverige.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også