Høyer etablerer butikk på Gjøvik

Kleskjeden Høyer åpner butikk på Gjøvik, med daglig leder fra Høyer Hamar.
NY SATSING: Motekjeden Høyer åpner ny butikk på Gjøvik, . Bildet viser styreleder, gründer og eier av Høyer Gruppen, Ørnulf Høyer . | Foto: NTB scanpix
NY SATSING: Motekjeden Høyer åpner ny butikk på Gjøvik, . Bildet viser styreleder, gründer og eier av Høyer Gruppen, Ørnulf Høyer . | Foto: NTB scanpix

– Det er ikke satt noen klar dato for når det skjer, men vi drømmer om å åpne før påske. Men da skal det være stang inn, sier Anders Sødahl til Oppland Arbeiderblad om åpningen av den nye Høyer-butikken.

Han er daglig leder hos Høyer Hamar, og blir også daglig leder for den nye Høyer-butikken, som skal ligge i Gjøvik sentrum.

Kleskjeden Høyer har 27 butikker rundt om i Norge. Den ble startet av Ørnulf Høyer i 2004. Den siste tiden har kjeden hatt et par konkurser, sist med Høyer Jessheim, og vært i flere konflikter, som HandelsWatch har skrevet om.

Butikken på Gjøvik har vært under planlegging lenge, men forutsatte at økonomien var god nok.

– Det har handlet om en trygg og forsvarlig finansiering at det har tatt tid å få landet dette. Det koster mye å åpne butikk, spesielt med dagens priser og renter. Vi har to investorer som bidrar til at vi får det til, sier Sødahl til avisa.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også