Satser på flere store lagerbutikker – nå kommer Lager 157 til Bergen

Lager 157 har tidligere åpnet i Malvik, Oslo, Fredrikstad, Skien, Sandnes og Kristiansand. Nå er det Bergen som står for tur.
Johnny Hallgren, landssjef for Lager 157 i Norge, i forbindelse med åpningen av den nye butikken i Storgata i Oslo i høst. | Foto: Fredrik Andersson/HandelsWatch
Johnny Hallgren, landssjef for Lager 157 i Norge, i forbindelse med åpningen av den nye butikken i Storgata i Oslo i høst. | Foto: Fredrik Andersson/HandelsWatch

HandelsWatch har tidligere omtalt svenske Lager 157, som flyttet fra 900 til 1900 kvadratmeter i Oslo tilbake i oktober. 

– Butikken var for liten, kunder har snudd i døren fordi ikke gidder å stå i kø. Etterspørselen var såpass høy i vår forrige butikk. Nå har vi den første flaggskipbutikken i Norge, i hele Skandinavia. Planen er at vi skal ha en i hver hovedstad og vi er den første, fortalte Johnny Hallgren, landssjef for Lager 157 i Norge, til HandelsWatch den gang.

I mars åpner de butikk nummer syv på 2500 kvadratmeter midt i varehus-landskapet i Bergen nord, noe som er enda større enn Storgata butikken i Oslo. Dette melder Bergensavisen.

Konseptet er å selge svært billigere klær i store lokaler. Også her i Bergen ventes det stor pågang når dørene åpner.

– Da vi åpnet i Malvik var det 4–500 meter kø utenfor. Ved de tre siste butikkåpningene har vi satt omsetningsrekord hver gang. Vi merker at flere vet om oss og det er en positiv stemning rundt butikkene, sier Hallgren til BA.

Hallgren begrunner til Bergensavisen at de lave prisene, slik som tskjorter til 30 kroner, med at kjeden også holder prisene så langt nede som overhodet mulig.

– At vi klarer å holde lave priser er blant annet fordi vi ikke betaler for markedsføring, og samtidig etablerer oss i lokaler utenfor bykjernene der leiekostnaden er mindre. Vi hadde ikke hatt sjans til å åpne på 2300 kvadratmeter om vi lå i sentrum eller på et kjøpesenter, sier Hallgren.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Photo: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også