Til tross for ti stengte butikker – Varner vil satse på Bik Bok i Sverige

Julie Bragli Eckhardt, kommunikasjonssjef i Varner, sier at motekonsernet vil intensivere satsingen sin på det svenske markedet.
STENGER: Bik Bok, som eies av Varner, stenger en butikk sentralt i Stockholm – men vil samtidig satse mer i Sverige. | Foto: Berit Roald/NTB
STENGER: Bik Bok, som eies av Varner, stenger en butikk sentralt i Stockholm – men vil samtidig satse mer i Sverige. | Foto: Berit Roald/NTB

Den 31. januar stengte Bik Bok-butikken sin i Drottninggatan sentralt i Stockholm. Den svenske nettavisen Dagens Handel skriver at årsaken til stengningen fremdeles er usikker, men ifølge Varner, som eier kleskjeden, dreier det seg om omlokalisering.

– Vi leter nå etter nye lokaler sentralt i Stockholm for å fortsette vår tilstedeværelse og møte våre kunders behov på best mulig måte, sier Julie Bragli Eckhardt, kommunikasjonssjef i Varner, til Dagens Handel.

I og med stengningen av butikken i Drottninggatan vil Bik Bok ha stengt ti butikker i Sverige i løpet av ett år, Dagens Handel.

Til tross for dette vil Varner satse på Bik Bok i Sverige fremover.

– Satsingen vår på det svenske markedet vil bli intensivert, og det er noe vi ser frem til å komme tilbake til snart, sier Julie Bragli Eckhardt.

I Varner-konsernet inngår butikkene Cubus, Dressmann, BikBok, Carlings, Junkyard, Volt og Levis. 

Meld deg på HandelsWatch nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også