Naturkompaniets ekspansjon i Norge fortsetter – kjøper Regntøyspesialisten

Oppkjøpet er en del av Naturkompaniets strategi for å utvide sitt tilbud innen friluftsbransjen i Norge.
KJØPER: Naturkompaniet kjøper Regntøyspesialisten. | Foto: Naturkompaniet
KJØPER: Naturkompaniet kjøper Regntøyspesialisten. | Foto: Naturkompaniet

I en pressemelding opplyser Naturkompaniet AS at de har kjøpt 100 prosent av aksjene i Regntøyspesialisten AS i Kristiansand.

Regntøyspesialisten blir nå en del av Naturkompaniets portefølje i Norge, som per i dag teller åtte butikker, i tillegg til tre Fjällräven-butikker.

– Vi er veldig glade for denne avtalen, Regntøyspesialisten har vært en institusjon i Kristiansand i over 100 år, og butikken ligger sentralt til i Markens gate i sentrum av byen. Med dette oppkjøpet får vi en veletablert butikk med kompetent og kunnskapsrik betjening, sier Simon Larsen, administrerende direktør i Naturkompaniet AS.

Larsen fortsetter:

– De tidligere eierne Herman og Harald vil fortsette å jobbe i butikken, så gamle stamkunder vil føle seg hjemme, og nye kunder vil få fantastisk service. Før sommeren vil butikken bli renovert og fullstendig integrert til en Naturkompaniet-butikk.

Herman og Harald Feyling, eiere av Regntøyspesialisten, sier:

– Vår lidenskap og engasjement for å levere kvalitet og verdi til våre kunder vil fortsette å være drivkraften bak alt vi gjør, og vi ser frem til å videreføre dette sammen med Naturkompaniet. Det er med stor begeistring at vi nå starter et nytt kapittel, og vi gleder oss til fremtiden sammen.

Svenske Naturkompaniet er et datterselskap av Frilufts Retail AB, som er en del av Fenix Outdoor AG, notert på Nasdaq OMX Stockholm.

Meld deg på HandelsWatch nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også