Haaland kom på besøk – da stengte Unisport butikken

Litt før klokken 16.00 onsdag ble Unisport stengt i Karl Johan Gate. Årsaken: Erling Braut Haaland og spillere fra det norske landslaget var på besøk.
Foto: Vegard Grøtt/Bildbyrån
Foto: Vegard Grøtt/Bildbyrån

HandelsWatch har tidligere i år omtalt at fotballbutikken Unisport i vår åpner sin aller første fysiske butikk i Norge, en flaggskipsbutikk på Paleet i Karl Johan, midt i Oslo sentrum.

Unisport er også med på laget som har utviklet ny landslagsdrakt for fotballslandslagene, og onsdag ettermiddag fikk omtrent 60-70 fans gå inn i butikken da de norske landslagsstjernene kom på besøk, skriver VG.

Norges Fotballforbund (NFF) og samarbeidspartneren Unisport hadde i butikken i Karl Johans gate ett lukket arrangement i forbindelse med lanseringen av den nye landslagsdrakten. På plass var Erling Braut Haaland, Martin Ødegaard, Leo Østigård, Alexander Sørloth, Oscar Bobb og Antonio Nusa, ifølge avisen.

VG skriver også at barna på plass fikk en gratis drakt hver.

Da HandelsWatch tidligere i år snakket med Henrik Brosø, salgssjef i Unisport Norge, sa han blant annet:

– Vi er et rendyrket fotballkonsept, så bare der skiller vi oss ut. I Oslo sentrum er det ingen andre som tilbyr det vi tilbyr, sa Brosø til HandelsWatch den gang.

Meld deg på HandelsWatch nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også