Nå åpner Naturkompaniet i Kristiansand sentrum

Dette blir Naturkompaniets tolvte butikk i Norge, og butikk nummer to i Kristiansand.
GLEDER SEG: Simon Larsen, administrerende direktør i Naturkompaniet i Norge, gleder seg til åpningen av den nye butikken i Kristiansand. | Foto: Privat
GLEDER SEG: Simon Larsen, administrerende direktør i Naturkompaniet i Norge, gleder seg til åpningen av den nye butikken i Kristiansand. | Foto: Privat

Den nye butikken åpner i dag, onsdag 15. mai, i Regntøyspesialistens lokaler i Markens gate 25.

– Vi gleder oss over å kunne få være med videre på reisen sammen med Herman, Harald og resten av gjengen i butikken, og tror historien til Regntøyspesialisten sammen med Naturkompaniets konsept som helhet, vil kunne tilføre det lille ekstra til Kristiansand by, sier Simon Larsen, administrerende direktør i Naturkompaniet AS, i en pressemelding.

HandelsWatch har allerede omtalt Naturkompaniets kjøp av Regntøyspesialisten, hvor de tidligere eierne Herman og Harald vil fortsette å jobbe i butikken.

Fremover håper det svenske selskapet Naturkompaniet å ha omtrent 20 butikker i Norge. Strategien til Naturkompaniet er å både finne mindre aktører, og gjøre om disse til Naturkompaniet-butikker, men også å etablere nye butikker fra «scratch».

Naturkompaniet åpnet sin første butikk i Norge i oktober i 2021. I 2022 endte omsetningen 52,1 millioner kroner, mens driftsresultatet i 2022 endte på -15,3 millioner kroner.

Meld deg på HandelsWatch nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også