Reitan-eide Uno-X Mobility har tatt ut Tour de France-troppen

Uno-X Mobility sitt lag til Tour de France er klart. – Vi er klare for å vise verden hva vi er laget av, og jeg gleder meg skikkelig til å følge med på årets Tour de France, sier Ole Robert Reitan.
TOUR DE FRANCE: Ole Robert Reitan på plass under Tour de France 2023. | Foto: Uno-X Mobility
TOUR DE FRANCE: Ole Robert Reitan på plass under Tour de France 2023. | Foto: Uno-X Mobility

I januar mottok Uno-X Mobility, som er en del av Reitan Retail, nok en invitasjon til Tour de France. Nå har Uno-X Mobility presentert laget sitt før sykkelrittet som innledes i Firenze i Italia 29. juni.

– Laget ble godt lagt merke til under fjorårets Tour de France, og leverte hele 11 topp ti-plasseringer. Vi har nå satt sammen et lag som vi mener kan ta et nytt steg opp fra fjoråret, sier General Manager i Uno-X Mobility Cycling, Thor Hushovd, i en pressemelding.

Største scenen

Ole Robert Reitan, administrerende direktør i Reitan Retail, er i år enda tettere på sykkelsatsingen, som styreleder i driftsselskapet bak laget.

– De sportslige resultatene i vårsesongen viser at Uno-X Mobility hører hjemme på den største scenen i sykkelsporten. Vi er klare for å vise verden hva vi er laget av, og jeg gleder meg skikkelig til å følge med på årets Tour de France, sier Ole Robert Reitan.

Del av forretningsstrategien

Sykkelsatsingen er en integrert del av forretningsstrategien i Reitan Retail, ifølge Reitan.

– Sykkelsatsingen er et symbol på den omstillingen vi er i gang med, til en fremtidsrettet aktør som legger til rette for mer bærekraftige valg – hjemme, på farten og langs veien. På samme måte som vi har giret om og satser fullt på elektrifisering av både privatbil- og tungbilmarkedet, så har også sykkellaget tatt et nytt sportslig steg. Målet er uten tvil at vi skal stå øverst på pallen på minst én etappe i Tour de France i år, sier han.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også