Kid samler logistikken i Borås – flytter fra Lier

Kid Interiør vil fra og med 2025 ha lageret sitt i Sverige istedenfor i Norge.
FLYTTER: Kid flytter ut av sentrallageret i Lier. | Foto: Terje Pedersen/NTB
FLYTTER: Kid flytter ut av sentrallageret i Lier. | Foto: Terje Pedersen/NTB

Kid ASA, som eier interiørkjedene Kid i Norge og Hemtex i Sverige, samler sin logistikk i Borås i Sverige, skriver Dagens Logistik.

– Kid stenger lageret i Lier og flytter all logistikk hit til Borås, så det blir sentrallager for hele selskapet. I dag har vi et ganske enkelt oppsett her med en Autostore-løsning, men vi ser selvfølgelig på å utvikle lagerstyring enda mer fremover, når også Kid Interiør flytter inn, sier Sandra Bexell, lagersjef i Kid International Logistic.

Tidligere i år flyttet Hemtet lageret sitt til et nytt 26.000 kvadratmeter stort lager i Borås. Dette lageret skal nå bygges ut med ytterligere 32.000 kvadratmeter.

Lageret skal stå klart i begynnelsen av 2025, og eies av Kid og Fabritius Gruppen. Det bygges av Logistic Contractor. Det nye prosjektet omfatter også nye utendørsarealer, og ordreverdien beløper seg til omtrent 200 millioner svenske kroner.

Hemtex har økt leveringseffektiviteten og kan nå, etter åpningen av lageret tidligere i år, love levering på 1–3 dager mot 3–5 dager tidligere.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også