Høyer inviterer til investering i egen nettbutikk

Kleskjeden Høyer trenger kapital til sin nettsatsing, og lover betydelig avkastning for investorer. Fristen gikk ut fredag.
INVESTERING: Ørnulf Høyer, eier av kleskonsernet Høyer, ønsker investorer til sin nettsatsing. | Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
INVESTERING: Ørnulf Høyer, eier av kleskonsernet Høyer, ønsker investorer til sin nettsatsing. | Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Kleskonsernet Høyer, med eier Ørnulf Høyer, har invitert til investering i kleskjedens nettbutikk Høyer Online eller i franchiseselskapet Retail & Branding, som er en del av konsernet til Høyer, skriver Finansavisen.

Høyer ønsker kapital i en størrelsesorden 12 til 20 millioner kroner, går det fram av en invitasjonsepost som Finansavisen har fått tilgang til. E-posten er blant annet sendt ut til alle butikksjefer og franchisetakere i kjeden. Fristen var fredag klokken 14.

– Vi er villige til å selge 60 prosent av online for MNOK 12 og uten noen garantier, men med åpenbar mulighet for stor avkastning slik vi ser det, opplyser Høyer i eposten, ifølge Finansavisen, og opplyser samtidig at de til nå har tapt 15 millioner kroner på nettbutikken.

Høyer-konsernet åpnet nylig en butikk og har planer om å åpne en ny butikk på Gjøvik, som HandelsWatch tidligere har omtalt. Samtidig har selskapet vært i rettssak og tre Høyer-butikker er gått konkurs i høst, går det fram av Brønnøysund-registerne.

Det finnes omtrent 30 butikker i Høyer-kjeden, som drives etter modell med francise, med Ørnulf Høyer som eier av kjeden.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også