Byggingen av Norrøna-butikken i Boston i gang

I mars åpner Norrøna en butikk i Boston. Tirsdag denne uken startet byggingen.
BOSTON: Byggingen av Norrøna-butikken i Boston i gang, melder Bård Kvamme, direktør i Norrøna Retail. | Foto: Fredrik Andersson/HandelsWatch
BOSTON: Byggingen av Norrøna-butikken i Boston i gang, melder Bård Kvamme, direktør i Norrøna Retail. | Foto: Fredrik Andersson/HandelsWatch

Bård Kvamme, direktør i Norrøna Retail, skriver på LinkedIn att byggingen av Norrønas nye flaggskipbutikken i 349 Newbury Street i Boston nå er i gang.

Kvamme forteller at arkitekturen i Boston er en blanding av nytt og gammelt, og at Newbury Street har et vidt og fascinerende utvalg av brownstone-bygninger.

«At en norsk merkevare å etablere en butikk på legendariske Newbury, er ikke noe som skjer hver dag», skriver Norrøna Retail-direktøren.

Da HandelsWatch intervjuet Kvamme mot slutten av fjoråret, i forbindelse med åpningen av Norrøna-hjemmet på Lysaker, fortalte Kvamme at det først og fremst er USA som er stedet for Norrønas store satsning de kommende årene.

– Der åpner vi en butikk i Boston i mars i 2024, og så ser vi også på fire til fem flere butikker i USA som også er i prosess, sa han den gang.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Foto: Berit Roald

Forbrukertillit holdt seg stabil i juni

Les også